22 Δεκ 2008

17 Δεκ 2008

15 Δεκ 2008

Crime..scene

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη σε θέατρο της Βιέννης, όταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης "Μαρία Στιούαρτ", Ντάνιελ Χέβελς πήρε ένα αληθινό μαχαίρι -και όχι το ψεύτικο που χρησιμοποιούσε στη σκηνή- και έκοψε το λαιμό του.

Αρχικά, οι θεατές χειροκροτούσαν καθώς πίστεψαν ότι επρόκειτο για εφέ. Το τι ακριβώς είχε συμβεί το κατάλαβαν από τις εκκλήσεις του Χέβελς για βοήθεια.

Ο ηθοποιός γλίτωσε τον θάνατο επειδή η λάμα του μαχαιριού δεν άγγιξε την κεντρική αρτηρία. Ο Χέβελς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την επόμενη ημέρα επέστρεψε στη σκηνή.

Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί εάν επρόκειτο για τραγικό λάθος ή για εγκληματική ενέργεια εναντίον του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του θεάτρου, το ψεύτικο μαχαίρι που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός είχε χαλάσει και οι εντολές να στομωθεί το αληθινό αγνοήθηκαν από «αμέλεια».

Ο ηθοποιός αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.


πηγή : in.gr

11 Δεκ 2008

Sweet..


έπρεπε να κάνουν "κομμάτια" τα ποντίκια για να καταλάβουν ότι η ζάχαρη είναι..γλυκιά?!

Μακρόχρονη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων σε αρουραίους, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την υπόθεση ότι η ζάχαρη μπορεί να γίνει εθιστική, όπως μια ναρκωτική ουσία, γεγονός που ίσως μπορεί να ερμηνεύσει καλύτερα τα συμπτώματα βουλιμίας στους ανθρώπους.

Η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης αποδείχτηκε ότι προκαλεί νευροχημικές αλλαγές στον εγκέφαλο, οι οποίες μοιάζουν να μιμούνται εκείνες που παράγονται από εθιστικές ουσίες, όπως η κοκαΐνη, η μορφίνη και η νικοτίνη.

Ο εθισμός από τη ζάχαρη θεωρείται ότι προκαλείται από τη ντοπαμίνη , το νευροχημικόδιαβιβαστή στον εγκέφαλο, την οποία αυξάνει η μεγαλύτερη εισροή ζάχαρης στον οργανισμό. Μετά από ένα χρονικό διάστημα, παρατηρούνται αλλαγές στην εγκεφαλική λειτουργία, καθώς ο εγκέφαλος προσαρμόζεται στα αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης και αυξάνει τον αριθμό των λεγόμενων οπιοειδών υποδοχέων του.

Επίσης η στέρηση ζάχαρης επιφέρει μεταβολές στη συμπεριφορά, αυξάνοντας την τάση για λήψη άλλων εθιστικών ουσιών, όπως το αλκοόλ.

Σύμφωνα με την έρευνα ομάδας του τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Πρίνστον, οι αρουραίοι, που είχαν τραφεί και στη συνέχεια στερηθεί τη ζάχαρη επί πολύ καιρό, "εργάστηκαν" σκληρά για να την ξανακερδίσουν και έπειτα κατανάλωσαν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από ποτέ, γεγονός χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς εθισμού.

Παράλληλα, όταν στερήθηκαν τη ζάχαρη, οι αρουραίοι κατανάλωσαν πολύ περισσότερο αλκοόλ από το φυσιολογικό, γεγονός ενδεικτικό ότι η στέρηση της ζάχαρης οδήγησε σε άλλες διεξόδους - πιθανώς αυτοκαταστροφικές.

10 Δεκ 2008

Eddie

Δεκαπέντε χρόνια μετά από την παρουσία του στην Ευρώπη με τα χρώματα του Ολυμπιακού και 19.202 πόντους αργότερα (τόσους πέτυχε στα 18 χρόνια καριέρας του στο NBA), ο Έντι Τζόνσον νοσταλγεί την Αθήνα και εξομολογείται: "Εκείνοι οι 9 μήνες στην Ελλάδα ήταν οι καλύτεροι της ζωής μου". Όσο για την πιθανότητα έλευσης του Κόμπι Μπράιαντ, ο "Λούκι Λουκ" απαντά χωρίς περιστροφές: "Δώστε του 50 εκατομμύρια και έρχεται την επόμενη στιγμή".

Εξαιρετικός αναλυτής, πλέον, ο Έντι Τζόνσον δουλεύει για τους Φοίνιξ Σανς, ενώ διατηρεί στήλη στην ιστοσελίδα hoopshype.com, όπου καταγράφει την άποψη του με μοναδικό τρόπο. Δεν ξεχνά τα ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ούτε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη "ο οποίος με έκανε να δουλέψω περισσότερο από κάθε άλλον αντίπαλο". Στέλνει την αγάπη του στους φίλους του Ολυμπιακού και υπόσχεται ότι σύντομα θα επισκεφτεί ξανά την χώρα μας.

-Υπήρξε μια εποχή πριν από μια δεκαετία, κατά την οποία αστέρες του NBA αποφάσιζαν να μετακομίσουν στην Ευρώπη. Αλλά, όλοι τους (Ντομινίκ Γουίλκινς, Μπάιρον Σκοτ, Ρολάντο Μπλάκμαν, εσύ και πολλοί άλλοι) είτε βρίσκονταν σε... προχωρημένη αθλητική ηλικία, είτε αντιμετώπιζαν άλλου είδους προβλήματα (Ρόι Τάρπλεϊ).
Το να αφήνει το NBA ένας 25χρονος που φέρει το όνομα Τζος Τσίλντρες για χάρη του ελληνικού πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού συνιστά τεράστια έκπληξη. Πώς το εξηγείς;

"Πολλά λεφτά για να αρνηθεί κανείς τέτοια πρόταση! Μακάρι να μπορούσα να βρω πάλι το γλυκό σουτάκι μου και θα ερχόμουν ξανά τρέχοντας, ακόμη και για το 1/4 των χρημάτων που πήρε ο Τζος! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πείσεις έναν παίκτη του NBA να αφήσει τις ΗΠΑ για την Ευρώπη.

Και σε βάθος χρόνου, θα χρειαστούν τουλάχιστον 5-10 ευρωπαϊκές ομάδες πρόθυμες να προσφέρουν τόσο καλά συμβόλαια, ώστε μέσω του ανταγωνισμού να παραμένει συνεχώς το επίπεδο υψηλό και το φαινόμενο να μην είναι παροδικό".

-Ο ίδιος ο Τσίλντρες έχει δηλώσει πολλές φορές ότι απολαμβάνει τους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να γίνει ακόμη καλύτερος παίκτης διαμέσου της ευρωπαϊκής εμπειρίας. Ποια είναι η άποψη σου για τον "Τσίλι";

"Πάντοτε μου άρεσε ο Τσίλντρες. Έχει τρομακτική ενέργεια και θεωρώ ότι η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι είναι εξαιρετική και μάλλον υποτιμημένη. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη το ότι του αρέσει στην Ελλάδα.

Άλλωστε, μπορείς να μου πεις κάτι στην Ελλάδα που θα μπορούσε να μην του αρέσει; Εγώ πραγματικά απόλαυσα τους εννέα μήνες που έζησα στη χώρα σας και σκοπεύω σύντομα να ξανάρθω για να ανανεώσω τις παλιές φιλίες μου!"...

-Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Τσίλντρες φάνηκε να αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες και μοιάζει αγχωμένος. Είναι η πίεση στην Ευρώπη και την Ελλάδα τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να τη χειριστούν οι παίκτες από το NBA;

"Αυτό θα είναι πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα για όσους NBAers αποφασίσουν να μετακομίσουν στην Ευρώπη. Δεν έχουν, πραγματικά, ιδέα πόσο ανταγωνιστικό είναι το παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εγώ ακόμη έχω να λέω ότι οι 22 πόντοι ανά αγώνα που σκόραρα με τον Ολυμπιακό είναι οι δυσκολότεροι και πιο σκληροί πόντοι που έχω πετύχει στη ζωή μου.

Αυτό που συνειδητοποιεί σιγά-σιγά ο Τζος είναι ότι πρέπει πλέον να είναι ο ίδιος ολόκληρο το αεροπλανοφόρο και όχι μόνο ένα απλό αεροσκάφος. Αυτό είναι ένα μεγάλο φορτίο, ειδικά όταν σε μια ξένη χώρα έχεις να χειριστείς και το πρόβλημα της επικοινωνίας".


-Πόσο πιθανό θεωρείς ένας παίκτης σαν τον Κόμπι Μπράιαντ να έρθει να αγωνιστεί στην Ευρώπη;

"Δώσ’ του 50 εκατομμύρια δολάρια σε διαβεβαιώνω ότι θα έρθει για έναν χρόνο. Τελειωμένη υπόθεση".

-Εσύ τι θα συμβούλευες έναν NBAer για την Ευρώπη, την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό με βάση την εμπειρία σου στον Πειραιά;

"Θα του έλεγα ότι πρόκειται για μια σπουδαία εμπειρία. Πραγματικά, θα ήθελα πολύ να είχα κλείσει την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Αυτοί οι εννέα μήνες ήταν οι καλύτεροι εννέα μήνες που έχω ζήσει.

Δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως, ούτε καν το κέρμα που δέχθηκα στο μάτι, στη Θεσσαλονίκη!.. Οι αγώνες, η νυχτερινή ζωή, οι φιλίες, τα ταξίδια, όλα ήταν σπουδαία και αυτά είναι που μου λείπουν αληθινά".

-Μπορείς να μου πεις τα τρία πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό;

"Το πρώτο: εξαιρετικοί οπαδοί. Δεύτερο: το ότι για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου είχα τόσους πολλούς άνδρες να με φιλούν!!.. Και τρίτο: τι άλλο, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

-Πώς εξηγείς την μεγάλη αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό σου; Στο κάτω-κάτω αγωνίστηκες στους "ερυθρόλευκους" μόλις μια σεζόν...

"Νομίζω ότι λάτρεψαν την ειλικρίνειά μου και την ανταγωνιστική φύση μου. Κατάλαβαν ότι πραγματικά σιχαινόμουν την ήττα, ενώ στις νίκες τους έδειχνα την χαρά μου. Φυσικά, το περιφερειακό σουτ μου βοήθησε και αυτό λιγάκι!…

Αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι ότι πουθενά αλλού, όπου κι αν αγωνίστηκα, δεν ένιωσα να με αγαπούν τόσο. Είμαι μέχρι σήμερα στεναχωρημένος για την ήττα μας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα σε εκείνο το ματς"...

-Όπως στις μέρες σου, έτσι και σήμερα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν (εκτός απροόπτου) για τον τίτλο. Τι θυμάσαι από αυτήν την αντιπαλότητα;

"Πρόκειται για το καλύτερο ντέρμπι και την σπουδαιότερη ατμόσφαιρα που έχω νιώσει στη ζωή μου. Αυτά τα παλικάρια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τσάκιζαν πάντοτε στο ξύλο! Αλλά, δεν είχα πρόβλημα, μου άρεσαν αυτές οι σκληρές μάχες.

Είχα πει στον Αλβέρτη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ότι με έκανε να δουλέψω σκληρότερα από κάθε άλλον παίκτη που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Γνωρίζω ότι εκείνος, ίσως, πιστεύει ότι δεν τον συμπαθώ, αλλά εγώ σέβομαι απεριόριστα οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν και την ιστορία του.

Το μόνο που εύχομαι πάντοτε είναι οι οπαδοί να μην εκτρέπονται για να μένουν όλοι ασφαλείς, γιατί τα πράγματα ορισμένες φορές γίνονταν βίαια. Ακόμη, πάντως, διηγούμαι, εδώ στις ΗΠΑ, ιστορίες από αυτά τα ντέρμπι".

-Για την ελληνική εθνική ομάδα, ποια είναι η γνώμη σου;

"Πάντοτε λέω το ίδιο: όταν αντιμετωπίζεις ελληνική ομάδα, να είσαι έτοιμος για μια αληθινή μονομαχία απέναντι σε μια ομάδα αποτελούμενοι από δώδεκα μη-εγωιστές, ταλαντούχους παίκτες".

-Και τελικά πότε θα μας επισκεφθείς ξανά;

"Ανυπομονώ για αυτήν τη στιγμή και ελπίζω να είναι σύντομα. Θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και να διοργανώσω ένα shooting-camp για νεαρούς και μη παίκτες. Για το τέλος, ιδού ένας σπέσιαλ χαιρετισμός για τους φίλους του Ολυμπιακού: Είστε οι καλύτεροι".

πηγή : redplanet.gr

8 Δεκ 2008

Life is...digit

Διαθέσιμο στο Διαδίκτυο είναι το φωτογραφικό αρχείο του ιστορικού αμερικανικού περιοδικού ''Life''. Ο σχετικός ιστοτόπος εμπλουτίζεται συνεχώς και στις αρχές του 2009 θα περιλαμβάνει περίπου 10 εκατομμύρια φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το "Βήμα", ήδη υπάρχουν δύο εκατομμύρια εικόνες στη διάθεση του κοινού, μέσω της μηχανής αναζήτησης εικόνων Google (πληκτρολογώντας π.χ. monroe source:life ,χωρίς κενό μεταξύ της άνω-κάτω τελείας και των λέξεων).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Time inc. Αντ Μπλάου, η εταιρεία έχει μετατρέψει σε ψηφιακά όλα τα κλισέ που έχει στο αρχείο της, είτε έχουν δημοσιευθεί είτε όχι.

Σε αυτά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μπλάου, θα προστεθούν και άλλες συλλογές που αποτελούν ανεκτίμητα ιστορικά ντοκουμέντα, όπως το ερασιτεχνικό φιλμάκι από τη δολοφονία του Τζον Κένεντι που τράβηξε τυχαία ο Αβραάμ Ζαπρούντερ ή η σειρά φωτογραφιών που έβγαλαν ειδικά για το Life μεγάλοι φωτογράφοι που έχουν μείνει στην ιστορία, όπως ο Αλφρεντ Αϊζενσταντ.

«Οι χρήστες μπορούν να δουν τις φωτογραφίες δωρεάν. Μπορούν επίσης να τις τυπώσουν ή να τις εντάξουν σε κάποια πανεπιστημιακή εργασία. Η ιστοσελίδα μεταφράζεται σε δεκαέξι γλώσσες» εξήγησε ο κ. Μπλάου.

Καμία φωτογραφία όμως δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης, δηλαδή να δημοσιευθεί σε έντυπο, βιβλίο, ή σε διαφήμιση.

«Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να αγοράσουν αντίγραφα, μπορούν να απευθυνθούν στο πρακτορείο Getty, με το οποίο συνεργαζόμαστε. Στο Google, οι φωτογραφίες είναι σε χαμηλή ανάλυση προς αποφυγήν των μεταπωλήσεων» διευκρίνισε ο κ. Μπλάου.

Πάντως, οι χρήστες του Διαδικτυου έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κάποια φωτογραφία, καδραρισμένη όπως τη θέλουν, αντί 79-109 δολαρίων, αναλόγως του μεγέθους. Προς πώληση διατίθενται όλα τα κλισέ του αρχείου, χωρίς καμία εξαίρεση.


pele

rolling stones

sophia loren




7 Δεκ 2008

say Cheese..

Η ερευνητική ομάδα που έδειξε με προηγούμενες μελέτες της ότι η παχυσαρκία και το κάπνισμα εξαπλώνονται σε κοινωνικά δίκτυα διαπιστώνει τώρα ότι και η ευτυχία είναι μεταδοτική: όσο περισσότερους ευτυχισμένους ανθρώπους γνωρίζει κανείς, τόσο πιθανότερο είναι να νιώθει και ο ίδιος ευτυχής.

Το φαινόμενο δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι προτιμούν να σχετίζονται με άλλους ευτυχισμένους ανθρώπους, διευκρινίζει ο Νικόλας Χριστάκης, καθηγητής Ιατρικής Κοινωνιολογίας στο Χάρβαρντ και επικεφαλής της μελέτης.

Η πραγματικότητα είναι ότι μπορεί κανείς να αυξήσει την ικανοποίησή του από τη ζωή συνάπτοντας δεσμούς με ευτυχισμένα άτομα, τονίζει. «Κάθε επιπλέον ευτυχισμένο πρόσωπο σε κάνει ευτυχέστερο» δηλώνει ο Χριστάκης στο Reuters.

Επισημαίνει ακόμα ότι η δυστυχία είναι ευτυχώς λιγότερο μεταδοτική από την ευτυχία.

Δίκτυα ευτυχίας

Η έρευνα, που δημοσιεύεται στο British Medical Journal, βασίστηκε σε στοιχεία για σχεδόν 5.000 άτομα, όλοι τους παιδιά εθελοντών που συμμετείχαν σε μεγάλη έρευνα για θέματα καρδιακής υγείας που ξεκίνησε το 1948.

Οι ερευνητές εξέτασαν μια πληθώρα στοιχείων για τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ανήκαν οι εθελοντές και παράλληλα εκτίμησαν τα επίπεδα ευτυχίας τους με ένα ερωτηματολόγιο.

Η ανάλυση έδειξε ότι οι άνθρωποι με τις περισσότερες κοινωνικές συνδέσεις -σύζυγο, φίλους, συγγενείς, γείτονες- έτειναν να είναι οι ευτυχέστεροι. Έδειξε ακόμα ότι δεν είναι μόνο οι άμεσοι γνωστοί μας, αλλά και οι γνωστοί των γνωστών και ούτω καθεξής:

«Αν μια κοινωνική γνωριμία είναι ευτυχισμένη, αυξάνει την πιθανότητα να είσαι και εσύ ευτυχισμένος κατά 15%» αναφέρει ο Τζέιμς Φάουλερ, πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και μέλος της ερευνητικής ομάδας.

«Αν ο φίλος ενός φίλου, ή ο φίλος του συζύγου ή του αδελφού, είναι ευτυχισμένος, αυξάνει τις πιθανότητες [ευτυχίας] κατά 10%» συνεχίζει. Ένας ευτυχισμένος φίλος τρίτου βαθμού -ο φίλος του φίλου του φίλου- αυξάνει την πιθανότητα ευτυχίας κατά 6%.

Η επίδραση των δυστυχισμένων φίλων είναι περιέργως αρκετά ασθενέστερη. «Κάθε επιπλέον δυστυχής φίλος [πρώτου βαθμού] αυξάνει την πιθανότητα να είσαι και εσύ δυστυχισμένος μόνο κατά 7%» αντί για 15%, επισημαίνει ο Δρ Φάουλερ.

Θέλοντας να τονίσει τη σημασία του κοινωνικού περίγυρου στα επίπεδα ευτυχίας, ο Δρ Χριστάκης συνδέει τη νέα μελέτη με έρευνα του 1984, η οποία έδειχνε ότι το να κερδίσει κανείς 5.000 δολάρια αυξάνει τις πιθανότητές του να γίνει ευτυχέστερος κατά μόλις 2%.

Από αυτή την άποψη, «ένας ευτυχισμένος φίλος αξίζει 20.000 δολάρια» συμπεραίνει.

2 Δεκ 2008

"Woody..rights" 1965 - 2008


Για το Σεξ

«Αν είναι το σεξ βρώμικο; Μόνο αν γίνεται σωστά»

«Το σεξ είναι ότι πιο διασκεδαστικό πράγμα έχω κάνει ποτέ, χωρίς καν να γελάσω»

«Μην κατακρίνετε τον αυνανισμό. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπώ».

«Το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια άδεια εμπειρία. Αλλά από όλες τις άδειες εμπειρίες είναι μακράν η καλύτερη»

«Το σεξ ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα είναι κάτι καταπληκτικό, αν φυσικά μπεις ανάμεσα στον κατάλληλο άντρα και την κατάλληλη γυναίκα».

«Η σεξουαλική μου ζωή είναι μια καταστροφή. Την τελευταία φορά που ήμουν μέσα σε μια γυναίκα ήταν όταν επισκέφτηκα το Άγαλμα της Ελευθερίας. »

«Η αγάπη είναι η απάντηση, αλλά όσο περιμένεις για απαντήσεις, το σεξ θέτει μερικά πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα».

«Είμαι τόσο καλός εραστής, επειδή κάνω αρκετή ατομική προπόνηση».

«Αν είσαι bisexual αυτομάτως διπλασιάζεις τις πιθανότητες σου να κάνεις σεξ το βράδυ του Σαββάτου».

«Το σεξ ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι κάτι πανέμορφο. Ανάμεσα σε πέντε ανθρώπους είναι φανταστικό». (..κάτι ξέρουν και οι μοναχοί,ε)

«Πούλησα σημειώσεις τις σεξουαλικής μου ζωής σε έναν εκδοτικό οίκο. Τελικά θα τις κάνουν επιτραπέζιο παιχνίδι».

Για τον θάνατο

«Δεν είναι ότι φοβάμαι να πεθάνω, απλά δεν θέλω να είμαι εκεί όταν συμβεί»

«Ο θάνατος είναι κληρονομικός»

«Δεν θέλω να φτάσω στην αθανασία μέσω της δουλειάς μου… Θέλω να φτάσω εκεί απλά χωρίς να πεθάνω».

Για την εκπαίδευση

«Με έδιωξαν από το κολέγιο γιατί κόπηκα στο τεστ μεταφυσικής: κοίταξα μες στην ψυχή του διπλανού μου».

«Τα προβλήματα μου άρχισαν από νωρίς. Μικρός πήγα σε σχολείο για δασκάλους με ειδικές ανάγκες».

Αυτοσαρκασμός
«Το μόνο που έχω μετανιώσει στη ζωή μου είναι ότι δεν είμαι κάποιος άλλος»


«Με έκοψαν από την ομάδα σκακιού, λόγω του ύψους μου»

Για την οικογένεια

«Όταν οι γονείς μου κατάλαβαν ότι με είχαν απαγάγει έδρασαν αμέσως: έβαλαν ενοικιαστήριο στο δωμάτιο μου»

«Είμαι πολύ περήφανος για το χρυσό μου ρολόι. Ο παππούς μου, μου το πούλησε στο νεκροκρέβατο του».

«Η μοναδική στιγμή που είχα ταυτόχρονο οργασμό με τη γυναίκα μου ήταν όταν ο δικαστής υπέγραψε τα χαρτιά διαζυγίου». (..όπως και οι Κούγιας - Βατίδου)

«Οι γονείς μου δεν με συμπαθούσαν. Όταν ήμουν μικρός μου έβαλαν ένα αρκουδάκι στην κούνια μου. Ζωντανό».

Διάφορα

«Τις προάλλες κάποιος έπεσε πάνω μου με το αυτοκίνητο και εγώ του είπα «να είναι καρπερός και να αναπαραχθεί». Βέβαια δεν χρησιμοποίησα αυτές ακριβώς τις λέξεις».


«Έκανα μαθήματα για γρήγορη ανάγνωση, κοιτώντας απλά το κέντρο της σελίδας. Μου πήρε 20 λεπτά να διαβάσω το «Πόλεμος και Ειρήνη». Μιλάει για τη Ρωσία».

«Μόνο να μου έστελνε ο Θεός ένα σημάδι! Ας πούμε μια μεγάλη κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμό στην Ελβετία».

«Λένε ότι οι καλοί κοιμούνται πιο ήσυχα το βράδυ από τους κακούς. Ναι αλλά οι κακοί διασκεδάζουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι».

«Το 94.5% όλων των στατιστικών ερευνών είναι φτιαχτές» (..κουράγιο-?- λοιπόν, Κωστάκη)

«Κι αν όλα είναι μια ψευδαίσθηση και τίποτα δεν υπάρχει τελικά; Τότε σε αυτή την περίπτωση πλήρωσα πολλά για το χαλί μου».

«Γιατί να χαλάσεις μια καλή ιστορία λέγοντας την αλήθεια;» (..συμφωνεί & ο Αλογοσκούφης)