12 Μαΐ 2009

8 Μαΐ 2009

"Κοκκαλη-Κοκκαλη σε παρακαλώ (ξανα)φέρε τον Αλέφα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.."


Παρασκευή μεσημεράκι και το Διοικητικό Συμβούλιο των νταμπλούχων Πειραιωτών αποφασίζει, άλλη μια φορά με απόλυτη..δημοκρατικότητα και με γνώμονα το μέλλον του Θρύλου σε Ελλάδα κ Ευρώπη, να διακόψει τη συνεργασία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.



Προφανώς το μοντέλο ενός νέου, φιλόδοξου προπονητή που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών(όπως οι ίδιοι δηλώνουν) και έχει δείξει πως δεν ανέχεται βεντετισμούς(βλ. Λέτο) κ αναρχία στα αποδυτήρια, δεν ταιριάζει με το "όραμα" του Σωκράτη για έναν Ολυμπιακό με κύριο (κ αποκλειστικό ίσως) στόχο τη φιέστα του Μαΐου.


Προφανώς οι αγγλικοί σύλλογοι που εμπιστεύονται τέτοιου είδους προπονητές ακόμη κ μετά από αποτυχίες προβαίνουν σε ερασιτεχνικούς χειρισμούς και είναι από καθαρή σύμπτωση και μόνο που βλέπουμε συνεχώς ομάδες από το Νησί να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη..*

Προφανώς για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους συνεργάτες του η ομάδα δεν θα πρέπει να πέσει στο "λούκι του ενός προπονητή" με κίνδυνο να βαλτώσει κ να χάσει την φρεσκάδα που κάθε νέος κόουτς φέρνει μαζί του στην προετοιμασία του καλοκαιριού.


Ευτυχώς ,τελικά, που φεύγει ο Ισπανός, γιατί υπήρχε άμεσος κίνδυνος η ομάδα να βρει μία (και μόνο) αγωνιστική ταυτότητα και με την προσθήκη κάποιων παικτών να έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο...Κάτι τέτοιο θα ήταν ανεπίτρεπτο!Τι θα έλεγαν πια στα κανάλια?Ότι παίξαμε σαν σύνολο και με αυτοματισμούς..? Αφού τόσα χρόνια μας αρέσει να ακούμε ότι παίξαμε "τουρλουμπούκι" αλλά η προσωπικότητα κάποιων παικτών που έχει φέρει ο..Τα Πάντα Όλα έκανε τη διαφορά!


OXI στη δημιουργία Ομάδας

ΝΑΙ στη συνεχή ανανέωση και τον πειραματισμό

Keep walking
(...προς τα πίσω)



* κορόιδα Αρσεναλ, Μαντσεστερ και Λιβρεπουλ...για να μην πω και για τους βλάκες από την Γερμανία που δεν απέλυσαν τον άχρηστο προπονητή της Βρεμης με τον οποίον έχασαν από ΟΣΦΠ+ΠΑΟ..και τώρα θα χάσουν και στον...Τελικό του ΟΥΕΦΑ!

4 Μαΐ 2009

..τυφλή γωνία

η κάρτα που "ξέχασε" ο Γκαλέτι κ παραλίγο να στοιχίσει μια Κούπα..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ :

α) ας διαβάσει ο Λουτσιάνο τον ΚΟΚ..

β) ο ρεφερι-κορακι να μην σηκώνει απλά το χέρι με την κάρτα, αλλά να τους τη "χώνει" στη μούρη ...μην σου πω να βάζει τους παίκτες να την υπογράφουν κιόλας!

γ) οι θερμόαιμοι λατίνοι να φοράνε ολόσωμη σωβρακοφανέλα..ώστε να μην αποσπάται εύκολα το T-shirt..


PS: ήθελα να ξερα τι του είπε ο Μπελούτσι(στο τέλος του βίντεο) ..<<Φτηνά την γλύτωσες την κάρτα..>> ??!!