17 Μαρ 2010

UEFA's black sheep :


Didier Drogba




O Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι αποτελεί απ' τον περσινό ημιτελικό του CL εναντίον της Μπαρτσελονα στο Λονδίνο αγκάθι στο στέμμα του βασιλιά Πλατινί και της αυλής του. Συγκεκριμένα ο Drogba επιτέθηκε φραστικά μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή που δεν είχε δει κανένα από τα 3 πέναλτι σε βάρος της Μπαρτσα με τα λόγια : "It's a fucking disgrace" , ενώ ανέφερε ακόμα μπροστά στις κάμερες ότι αυτό θέλει η UEFA, δηλαδή την πρόκριση των Ισπανών και έναν σούπερ εμπορικά τελικό Μαντσεστερ-Μπαρτσα, όπως κ έγινε!
Φυσικά ο Drogba τιμωρήθηκε με αποκλεισμό κάποιων αγωνιστικών από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Τσελσι για χρήση ανάρμοστης γλώσσας(βλ. fucking) αλλά αυτή η ποινή ήταν απλά συμβολική!
Η UEFA και ο Πλατινι έδειξαν χθες το βράδυ πως δεν ξεχνούν και πως ξέρουν καλά ότι η εκδίκηση τρώγεται καλύτερα κρύα..Μπορεί λοιπόν η Ιντερ να ήταν στο χθεσινό ματς καλύτερη της Τσελσι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Μουρινιο υπέπεσε σε 2 πεντακάθαρα πέναλτι τα οποία δεν σφυρίχτηκαν ποτέ.
Το πρώτο ήταν το μαρκάρισμα ράγκμπι,όπως είπε κ ο Σωτηρακοπουλος, του Σαμουελ στον Drogba(σύμπτωση #1) σε μια εκτέλεση κόρνερ όπου ο αμυντικός της Ιντερ αγκάλιασε με τα δυο χέρια τον Ιβοριανο και τον έριξε κάτω.
Το δεύτερο είχε περισσότερη πλάκα διότι ο διαιτητής δεν βλέπει τον Μοτα να σπρώχνει από πίσω τον Drogba(σύμπτωση #2) τόσο φανερά που λες δεν μπορεί..θα σκόνταψε o άνθρωπος, αλλά βλέπει τον τελευταίο να πατάει στη συνέχεια τον Μοτα(φάση που και στο ριπλέι δε φαίνεται καλά) και φυσικά απονέμει δικαιοσύνη βγάζοντας του την κόκκινη κάρτα!
Συμπέρασμα : αν ο Drogba πάρει γαλλική υπηκοότητα και παίξει στην εθνική Γαλλίας μπορεί ο Mισελ Λουπεν Πλατινι να τον συγχωρήσει...