13 Σεπ 2009

Κάτι τρέχει..

με τις ομάδες του Group H του φετινού UEFA CL !


Tρεις μέρες πριν κουνήσουν κ επίσημα το σεντόνι με τ' αστεράκια δείχνουν απολύτως..ανέτοιμες!

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Άλκμααρ, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Ντεν Χάαγκ , ενώ η Στανταρ Λιέγης, αν και πραγματοποίησε το Σάββατο νίκη με 3-0 εντός έδρας, μετρά 4 ισοπαλίες σε 6 ματς πρωταθλήματος (καμιά ήττα ωστόσο)..

Τώρα για τα θεωρητικά φαβορί του ομίλου τι να πούμε ?! Βρίσκονται στη ζώνη του λυκόφωτος και περιμένουν κάποιον να τους.."ανοίξει το φως"


Τα ταλέντα του Βενγκέρ κατάφεραν πάλι να μην πάρουν ούτε ένα βαθμό στο Μάντσεστερ αν και μέχρι το 75' έπαιζαν σαν..γηπεδούχοι την City, η οποία φιλοδώρησε τελικά την "αεράτη" άμυνα των κανονιέρηδων με 4 γκολ (το πρώτο ήταν κέρασμα από τον Αλμούνια*). Τελικό σκορ Μαν.Σίτι-Αρσεναλ 4-2 (1-1 μέχρι το 74' !).



Και last but not least.. το καμάρι του ομίλου: Ολυμπιακός !
O Θρύλος που παρά την γκρίνια για τις κακές εμφανίσεις και την ήττα στο φιλικό με τον Εργοτέλη (5-0..στην Κρήτη παίζανε ή στην Χαβάη?!) εξακολουθεί να μην έχει δεχτεί γκολ σε επίσημο ματς. Βέβαια, ο κόσμος είναι αχάριστος και δεν εκτιμά τα στατιστικά, γι' αυτό και στο 90' του 0-0 με την Καβάλα φώναζε ρυθμικά το όνομα του Βαλβέρδε!

Στα κόκκινα sites λέγεται μάλιστα ότι ο Αλέκος Αλεξανδρής θα κάτσει στην καρέκλα του Τιμούρ αν αυτός δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη με την Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη! Αυτό θα πει ψήφος εμπιστοσύνης στον νέο και φιλόδοξο κόουτς!


..Μην ξεχνάμε βέβαια και τα ονόματα των Λεμονή και Αναστόπουλου, που πάντα παίζουν όταν πρόκειται να αποκεφαλίσει ο "θείος" κάποιον προπονητή που ο ίδιος προσωπικά επέλεξε!

Η συνέχεια την Τετάρτη το βράδυ , όπου τίποτα δεν μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη πια..ειδικά όταν παίζονται τόσα πολλά χρήματα** και στο γήπεδο έχουν τα μάτια στραμμένα όλοι οι μάνατζερς και σκάουτερς της Ευρώπης. Ποιος ξέρει, ίσως και ο Ολυμπιακός ακόμα παίξει για πρώτη φορά φέτος ποδόσφαιρο..(ok, είχε παίξει κ λίγο στη Λάρισα)


* λες να χει καμιά συγγένεια με τον έτερο ισπανό "Πάρντο..μέσα κ αυτό" ?

** 600.000 ευρώ για νίκη και 300.000 ευρώ με την ισοπαλία.. αυτό είναι ντόπα!

4 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Είναι τα κλασσικά παραπλανητικά που κάνει ο ΟΣΦΠ πριν από Ευρωπαϊκό παιχνίδι για να μπερδέψει την αντίπαλη ομάδα.

Δεν είδαμε και το Νικοπολίδη να δοκιμάζει ως αριστερό χαφ και τρομάζω για το τι περιμένει τα ματάκια μου την Τετάρτη!

horny sloth είπε...

..Standard

Παντως εχει πλακα που απο τωρα μιλαμε για νεο προπονητη..το ελληνικο ποδοσφαιρο θυμιζει πιο πολυ βιντεο-game!

Αστεια-αστεια rotation δε θελαμε περσι? Φετος ο Τιμουρ κανει απιστευτα "κοκτέιλς" με τη βοήθεια κ του προεδρου που τον αφησε..καραφλο απο παικτες

PS. Λεμονη και ψερο ψωμι

Annie_Hall είπε...

Rotation στον προπονητή να κάνουμε!

PS Ακόμη κι ο Αλέφαντος μοιάζει όαση! Κανονικά ο Λεμονής δεν πρέπει ούτε να σηκώσει το τηλέφωνο αν δει στην αναγνώριση αριθμό της διοίκησης. Όσο και να τον θέλω, θα προτιμούσα να δείξει τον αυτοσεβασμό που του αξίζει και να τους βρίσει!

Ανώνυμος είπε...

παει ο τιμουρ