3 Φεβ 2010

Sock..στου Ρεντη

"Η προπόνηση της Τρίτης (2/2) ήταν ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Στο χορτάρι, όλα κύλησαν ομαλά. Ωστόσο, το γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου στο Ρέντη μετατράπηκε σε... ρινγκ. Χωρίς προφανή λόγο, ο Ντιόγκο όρμησε στον Γιάννη Παπαδόπουλο και γρονθοκόπησε τον Έλληνα αμυντικό μέσο, βρίζοντάς τον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε τον έλεγχο και δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας το γρονθοκόπημα. Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να αντιδράσει και να επιτεθεί στον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά χάρη στην επέμβαση των συμπαικτών τους το επεισόδιο έληξε εκεί.

Άπαντες τα... έχασαν με τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου, αφού δεν υπήρχε εμφανής αιτία για να δημιουργηθεί ένα τόσο σοβαρό συμβάν. Τουλάχιστον, δεν υπέπεσε το παραμικρό στην αντίληψη των συμπαικτών τους. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αρκετές δυνατές μονομαχίες κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης, ωστόσο τον ακριβή λόγο τον γνωρίζουν μόνο οι εμπλεκόμενοι και ιδιαίτερα ο επιθετικός της πειραϊκής ομάδας. ...."
by redplanet.gr

..εκτός όμως από τον Κώστα Σαμοθράκη και τους άλλους εκπροσώπους του Τύπου που είχαν το νου τους κυρίως στον..μπουφέ , στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρισκόταν και το άρτια προετοιμασμένο (και καλοφαγομένο) επιτελείο του ΝuclearSock το οποίο και γνωρίζει την πάσα αλήθεια για το συμβάν!....ηδού:

Ωρα 18:05 Ρέντης
διάλογος μεταξύ Ντιόγκο και Παπ.
Ντιόγκο: Εμείς κάτω Brazil καλύτερο Καρναβάλ!
Γιαννάκης: Όχι, η Πάτρα έχει το πιο γαμάτο καρναβάλι!
Ντιόγκο: Ελα άσε πλάκα..σαν Brazil Kαρναβάλ ούτε ο Ολυμπίακος ματς με ΠΑΟΚ δεν μπορεί συγκρίνει!
Γιαννάκης: Πάμπλο Γκαρσία! ρε!
Ντιόγκο: Que?????

Ωρα 18:07 Ρέντης
..ο Ντιόγκο χτυπά τον Γιαννάκη ζητώντας του να πάρει πίσω αυτό που είπε αλλά ο έλληνας παίκτης συνεχίζει να φωνάζει το όνομα από Γ. στον βραζιλιάνο...ε, η συνέχεια είναι γνωστή.

Ωρα 18:15 Ρέντης
Ο προπονητης των ερυθρολεύκων κάνει δηλώσεις για το συμβάν:
"Πέφτουν κορμιά στις προπονήσεις μου! δεν τα λέτε δεν τα γράφετε, γι αυτό και ψάχνει ο Πρόεδρος προπονητές στο εξωτερικό."

Ωρα 18:17 Ρέντης
Ο μπουφές έκλεισε.ο Τύπος αποχώρησε σύσσωμος..ο Κώστας Σαμοθράκης έμεινε να μαζέψει τα πιάτα ._

Δεν υπάρχουν σχόλια: