17 Νοε 2008

2 "γριές" με τσαγανό..


Νίκος Καρβέλας - Πάμπλο Γκαρσία


Ο πρώτος, μέγας μελωδός και αγωνιστής στα cafe των Εξαρχείων με αμέτρητα "παρατράγουδα" στο ενεργητικό του καθώς και αδιάκοπες μάχες με το κατεστημένο και τους φρουρούς του.
Ο δεύτερος, ηχηρή μεταγραφή του φετινού ΠΑΟΚ με εξίσου φιλελεύθερο πνεύμα αλλά και μετατραυματικό σοκ από τους αγώνες του στην Ουρουγουάη απέναντι στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ .

Ο Νίκος, ο Έλληνας Lenon, συνελήφθη πρόσφατα για αντίσταση κατά της αρχής. Οι χειροπέδες όμως των μπάτσων(αν κ απαρχαιωμένες σύμφωνα με την Ανίτα) δεν μπορούν να φυλακίσουν τα ιδανικά..γι' αυτό και ο Καρβέλας ετοιμάζει τραγούδι-γροθιά στην αυθαιρεσία της ΕΛΑΣ που θα ακουστεί live στην εκπομπή Ζούγκλα!


"Γροθιά στο μαχαίρι" έδωσε χθες όμως και ο Πάμπλο, ο οποίος, χτυπώντας εν ψυχρώ τους προκλητικούς κοιλιακούς του Ντιόγκο (πλέον ακριβή μεταγραφή του πρωταθλήματος) στον αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, κατάφερε ένα ισχυρό χτύπημα σε βάρος του καπιταλισμού! Μάλιστα, μετά τον συμβολικό γρόθο που έριξε, έπεσε κάτω διαμαρτυρόμενος επειδή ο διαιτητής του έβγαλε μόνο κίτρινη κάρτα υποβαθμίζοντας έτσι τη "χειρονομία" του..Τελικά κατάφερε να πάρει κόκκινη στο δεύτερο ημίχρονο ζητώντας να του περάσουν κ χειροπέδες(!!) ώστε να μην κατηγορηθεί για ευνοϊκή μεταχείριση σε σχέση με αυτήν που είχαν οι σύντροφοι Καρβέλας-Πάνια...

ΑΞΙΟΙ !






5 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Πρώτα ο Λεμονής με τον Ομπάμα, τώρα ο Καρβέλας με τον Γκαρσία... Δεν θέλω να ξέρω ποια θα είναι η επόμενη σύγκριση... Κάτι μου λέει ότι θα είναι τρομακτικό!

PS:Που ξέθαψες τη φωτό του Γκαρσία;

horny sloth είπε...

Tarantino - ΚatMan(Κατέλης)...πλάκα κάνω, μην με καταγγείλεις στο Blogger

Unknown είπε...

Αν σκεφτείς ότι "γρόθος" σημαίνει και μ@λ@κ@ς στα Κρητικά, τότε η έκφρασή σου "μετά τον συμβολικό γρόθο που έριξε" αποκτά πιο ενδιαφέρον νόημα! Πάντα έλεγα ότι ο Ντιόγο είναι (ταλαντούχα) μ@λ@κόφατσα!

horny sloth είπε...

μου φαινεται θα σε λογοκρίνω..πες μας τωρα οτι κ ο Τσιλντρες είναι σαν τον μαυρο από το Scary Movie

Unknown είπε...

Χαχαχα, δίκιο έχεις! Δεν το είχα σκεφτεί.
Βρήκες, νομίζω, την επόμενη σύγκριση που θα τρομάζει την annie_hall! Αλλά κράτα την για μετά το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.