10 Ιουλ 2008

Master of the...Muppets


Είναι αλήθεια ότι η προοπτική ανάληψης της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Μπαράκ Ομπάμα είναι η πλέον ευοίωνη δεδομένου τόσο των αντιπάλων του όσο, κυρίως, και του εν ενεργεία "πλανητάρχη"..
Όπως και να το κάνουμε από έναν έγχρωμο Πρόεδρο, φιλελεύθερο κ ειρηνιστή σύμφωνα με τις φήμες που συνοδεύουν τ' όνομά του, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μια πιο ήπια εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και δείγματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων & της ανεξαρτησίας των Λαών...στο μέτρο του δυνατού πάντα, μην αιθεροβατούμε!

Ειδικά για τη χώρα μας, η στενή φιλία και συνεργασία του Ομπάμα με τον ελληνοαμερικανό Αλέξη Γιαννούλια , υπουργό Οικονομικών της πολιτείας του Ιλινόις, μόνο ως θετική μπορεί να θεωρηθεί.
----------------------------------
-Όσο καλόπιστος κ αν είναι όμως ο μέσος πολίτης αυτής της "Μέσης Γης", πώς θα πρέπει να εκλάβει το γεγονός ότι σύμβουλος του Μπαράκ επί των εξωτερικών ζητημάτων ανέλαβε η Μαντλίν (δισέγγονη του Dark Lord Sauron) Ολμπράιτ ?..

καλά,δεν κάηκε το φιλμ?

..-Και πώς τη θεϊκή δήλωσή του περί ανάγκης του ίδιου αλλά και του Κόσμου από την σοφία του Μπιλ Κλίντον?!

Εγώ, λοιπόν, συμψηφίζοντας την αιώνια λιακάδα του υπέροχου μυαλού της Μαντλίν, την σοφία του Μπιλ..στον τομέα που την εφαρμόζει και το ότι ο Μπαράκ είναι μαύρος(&λογικά "προικισμένος")
Προτείνω στην Παγκόσμια Κοινότητα, με ρίσκο να χαρακτηριστώ προπέτης κι αλιτήριος, :
1) να χαλαρώσει με ένα αφρόλουτρο, 2) να φορέσει την πιο σέξυ νυχτικιά της και 3) οσάκις βγει Ομπάμα να πάει "νανανανανανα" γι' άλλη μια φορά!!!

Bill hot-pants Clinton


H.S.

PS: hope I'm wrong!

Δεν υπάρχουν σχόλια: