21 Οκτ 2008

007 : martini -vs- tsipouro


Ένας Έλληνας, ο Σάιμον Κασσιανίδης, είναι ο Γιούσεφ, ο «κακός» που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στο Quantum of Solace, που θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 31 Οκτωβρίου.

Οι συντελεστές της ταινίας κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες της σύγκρουσης. Τα μόνα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά θέλουν τον Τζέιμς Μποντ να ζητά εκδίκηση για το θάνατο της Βέσπερ, της γυναίκας που ερωτεύτηκε στο Casino Royal, στο πρόσωπο του πρώην εραστή της, του Γαλλοαλγερινού Γιούσεφ (θα μπορουσε να παιξει και ο Ζιντάν δηλαδη το ρολο..).

Όπως αναφέρουν τα Nέα , ο 28χρονος Κασσιανίδης έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο για τη συμμετοχή του και στην επόμενη ταινία του Μποντ.

«Η μοναδική στιγμή που καταλαβαίνεις το μέγεθος του πράγματος είναι όταν βρίσκεσαι απέναντι στον Ντάνιελ Κρεγκ και ακούς τον σκηνοθέτη να δίνει εντολή για γύρισμα» δηλώνει, περιγράφοντας τη συνομιλία με τον ατζέντη του, ένα χρόνο πριν :
«Οι παραγωγοί του Μποντ θέλουν να σε δουν. Να είσαι εκεί σε 1 ώρα» του είπε και έτσι ο Σάιμον Κασσιανίδης είχε δέκα λεπτά για να πείσει τον Μαρκ Φόρστερ ότι ήταν κατάλληλος για τον ρόλο.



Όπως λέει, είχε αποκτήσει μια φήμη στους καλλιτεχνικούς κύκλους, υποδυόμενος στην τηλεοπτική σειρά Τhe Fixer έναν Αλβανό που κάνει εμπόριο λευκής σάρκας. Μάλιστα, για να μπει στο πετσί του ρόλου, πέρασε έναν μήνα με Κοσοβάρους γκάνγκστερ* στο Λονδίνο.


* πολυ φιλοξενοι και.. σινεφιλ ειναι οι γκάνγκστερ της Αγγλιας...ή μηπως ο Σάιμον είναι ρεμαλι του υποκοσμου for real?

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Μήπως τώρα, για να μπει στο πετσι του ρόλου, θα γίνει μέλος της Al-Qaeda Αλγερίου (πώς λέμε Οριτζιναλ Γαλατσίου)?

horny sloth είπε...

Δηλαδη πηγαινε μαζι με τους Κοσσοβαρους σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων και μετα το φονικο ελεγε : "το παμε αλλη μια? εχασα το συναισθημα.."

μπα, μαλλον τον ειχαν σπιτι να μαγειρευει για τη φαμιλια

lafkadio είπε...

Ε ρε γέλια!

Πάντως, αφού ο Κασσιανίδης υπέγραψε και για την επόμενη ταινία, σημαίνει ότι
Μαρτίνι- Τσίπουρο σημειώσατε Χ