6 Οκτ 2008

ο 10λογος του derby

ΟΣΦΠ 2 - ΑΕΚ 0

1) Ο Βασσάρας απέτυχε να χαλάσει το ματς..μάλλον δεν του βγήκαν οι φάσεις.

2) Ο dudu ακολουθεί τα (κουτσά) βήματα του ledesma..

3) Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος φαίνεται ν' ακολουθεί τα βήματα του Ιέρο..μακάρι

4) Ο Βαλβέρδε έπαιξε τα ρέστα του (και την καρέκλα του) με την αλλαγή "dudu-παπαδόπουλος"...μαγκιά

5) Στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού πραγματικά χάθηκε η μπάλα..για λίγο νόμιζες ότι έβλεπες την Arsenal να βγάζει αντεπίθεση!

6) Παικταράς ο Σκόκο (παραλίγο να βάλει φωτιά στο ματς), έκπληξη ο Μαϊστόροβιτς που τελικά δεν έκανε το "τσαφ" που όλοι περιμέναμε..

7) Καταγγέλλω τον μισογυνισμό του κάμερα-μαν της ΝΕΤ, ο οποίος προκλητικά έκανε κοντινό στα πρόσωπα των Ισπανόφωνων του Ολυμπιακού βγάζοντας από το πλάνο την ξανθούλα μεταφράστρια που όλοι αγαπάμε...αίσχος

8) Ίσως το πρώτο ντέρμπυ χωρίς βροχή..αντικειμένων!!!

9) Είναι δυνατόν να βάζεις πάνω στον Γκαλέτι τον Χουάν-χουζούρη-Φράν? Μάλλον ο Δώνης πόνταρε στην φιλία τους από τα χρόνια στην Ισπανία..

10) Το τσογ(α)λάνι ξενέρωσε με τον diogo , ο οποίος μπορεί να θυμίζει σε ταλέντο τον Ζιο, αλλά δεν έχει καμιά διάθεση για τσαμπουκάδες-κοκορομαχίες κ τα συναφή (σε μια φάση,χαρακτηριστικά, που ο diogo ζητούσε φάουλ ο "αλάνης" έσκυψε κ του τα χωσε χονδρά μπας κ ανάψουν λίγο τα αίματα αλά παλαιά, μα απάντηση δεν πήρε)...φαίνεται η μαμά-diogo, εκτός από μάνατζερ είναι και πολύ αυστηρή!


Η.S.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις, διαφωνώ με τα εξής:
4) Δεν είχε και άλλη ουσιαστική επιλογή. Το να ανεβάσει τον Άντζα στα χαφ, θα ήταν καταστροφικό.
5) Εκείνη την χρονική στιγμή δεν υπήρχε ΑΕΚ στο γήπεδο. Μην προσβάλεις την ARSENAL!
10) O Diogo, αν και δείχνει ότι ξέρει τρελή μπάλα, μου φάνηκε πολύ...light σε αυτό το παιχνίδι και γενικά στο πρωτάθλημα. Πολύ σύντομα όλες οι ομάδες θα το καταλάβουν και θα τον ξυλοφορτώνουν σε κάθε ματς. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολύ σκληρά μαρκαρίσματα για να του σπάσουν τον τσαμπουκά.

Υ.Γ: Εχθές φάνηκε ο ΟΣΦΠ έχει μακράν το καλύτερο υλικό και βάθος πάγκου στην Ελλάδα.

Annie_Hall είπε...

Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο γκολ δεν μπήκε γιατί είμαστε ομαδάρα(που είμαστε) αλλά γιατί η ΑΕΚ είχε πεταχτεί στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα! Επίσης όντως ο Diogo φαίνεται πολύ φλώρος και χαζούλης αλλά όσο παίζει μπάλα λίγο μας αφορά.
Εκεί όμως που θέλω να σταθώ και να κάνω δέκα ενστάσεις είναι στη ξανθούλα μεταφράστρια... Το πιο μισητό πρόσωπο του αθλητικού χώρου!!! Δεν φτάνει που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από Fernando, Galletti(είχε και τούς Bravo και Lendesma την προηγούμενη χρονιά) θέλει να την παίρνει και η κάμερα; Ε όχι κοπελιά... Μεγάλο λάθος που δεν έμαθα ισπανικά!

horny sloth είπε...

Ποτε δεν ειναι αργα να μαθεις μια ξενη γλωσσα..Ο προεδρος εχει κολλημα με τους λατιν, οποτε θεσεις εργασιας θα υπαρξουν!