15 Οκτ 2008

Super Moronic Power..


Ο βίος και πολιτεία των προεδρικών υποψηφίων στις ΗΠΑ Τζον Μακέιν και Μπαράκ Ομπάμα κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία της χώρας με τη μορφή κόμικς.

Η εκδοτική εταιρία IDW, η οποία εδρεύει στο Σαν Ντιέγκο, ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε τα δύο κόμικς για να επωφεληθεί από τις εκλογές και ευελπιστεί ότι θα υπάρξουν πολλοί ενήλικες που θα τις αγοράσουν.

Οι δύο βιογραφίες θα πωλούνται ξεχωριστά σε καταστήματα με κόμικς και μαζί, σε ειδική έκδοση, στα βιβλιοπωλεία.

Στο εικονογραφημένο βιβλίο ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος εμφανίζεται να συλλαμβάνεται και να αιχμαλωτίζεται σε βιετναμέζικο στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου.

Ο δημοκρατικός υποψήφιος εμφανίζεται ως υπεύθυνος μιας κοινότητας, να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας και να ακούει κατοίκους του Σικάγο.

"Και οι δύο πολιτικοί έχουν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες", δήλωσε ο Σκοτ Ντάνμπιερ, υπεύθυνος των ειδικών εκδόσεων του εκδοτικού οίκου.

Στο εξώφυλλο και των δύο κόμικς οι υποψήφιοι εμφανίζονται μπροστά από την αμερικανική σημαία. Ο Μακέιν χαμογελάει κοιτάζοντας προς τα δεξιά, ενώ ο Ομπάμα κοιτάζει με στωικότητα προς τα αριστερά.


Και οι δύο εκδόσεις είναι 28σέλιδες και βασίζονται σε ειδησεογραφικές ιστορίες, σε επίσημες ιστοσελίδες και βιβλία των ίδιων των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: