29 Οκτ 2008

βάλε "over", βάλε...



Serie A γίναμε! Γκολ με το τσουβάλι - θέαμα - ανατροπές και άλλα πολλά προσφέρει η SuperLeague και το Κύπελλο HellasOnline στους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου !!

Ο Ολυμπιακός με σβηστές τις μηχανές..και τα φώτα πέρασε αλώβητος (3-2) από το κολαστήριο του Διαγόρα στη Ρόδο. Όπως και πέρσι ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αμφίρροπος, αλλά στο τέλος μίλησε η κλάση των Ντιόγο & Ντάρκο. Ο πρώτος με το γκολ της ισοφάρισης έκανε απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, ενώ ο Σέρβος απέδειξε γιατί πρέπει να είναι πάντα βασικός. Στο μεταξύ ο επιθετικός του Διαγόρα, "Τριανταφυλλένιος"(ή κάτι τέτοιο) συνέχισε αυτό που άρχισε τον προηγούμενο Δεκέμβρη, σκοράροντας 2 φορές (μόνο) παρά τις φιλότιμες προσπάθειες Ζεβλάκοφ & Αβραάμ να τον οδηγήσουν στο "χατ-τρικ"..

Λίγο αργότερα στο Μαρούσι, ο επιθετικά αδύναμος (Ογκουνσότο απουσιάζοντος) Εργοτέλης πέτυχε 3 τέρματα (δύο ο Κουτσιανικούλης) εις βάρος του γηπεδούχου ΠΑΟ, ο οποίος με τη σειρά του φιλοδώρησε την εστία των Κρητικών με 2 γκολάκια αλλά δεν μπόρεσε στο τέλος να πάρει τον 1 (χρυσό) βαθμό όπως με τον Ηρακλή ..


PS : χωρίς πλάκα, ελπίζω να βγει προφητικό το πρωτοσέλιδο της "Γάτας"...ο μικρός μπορεί να γίνει "messi" (μοιάζουνε & φυσιογνωμικά), ο δε Πατρίκιος δίνει show εντός & εκτός γηπέδων!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

του ντωσαν πεναλτι του ΟΦΗ,δεν ηταν πεναλτι...

γραψε κατι για τον πολυμετοχικο...